Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Drie jaar gevangenisstraf voor seksueel misbruik stiefdochter

Geplaatst opdinsdag 12 december 2017 - 14:39

Een 32-jarige man uit Reuver heeft drie jaar gevangenisstraf gekregen voor het seksueel misbruiken van zijn stiefdochter.

Van die drie jaar, zijn zes maanden voorwaardelijk. Daarnaast moet de verdachte een schadevergoeding betalen. Dat heeft de rechtbank Limburg dinsdag beslist.

Het meisje was tijdens het seksuele misbruik 11 jaar oud en de dochter van zijn toenmalige echtgenote. De verdachte heeft het misbruik altijd ontkend, maar de rechtbank acht de verklaring van het slachtoffer echter geloofwaardig. Zijn stiefdochter kon tot in details vertellen welke seksuele handelingen de man bij haar heeft verricht.

Ondeugdelijk
Ook zou de verdachte tegen kennissen verklaard hebben dat hij een lange gevangenisstraf vreesde voor 'ondeugdelijke' handelingen met zijn stiefdochter.

Verkrachting echtgenote
De echtgenote en de moeder van het slachtoffertje zou ook verkracht en bedreigd zijn door de man, maar dat achtte de rechtbank niet bewezen.

Geen verantwoordelijkheid
De rechtbank rekent het de verdachte zwaar aan dat hij geen verantwoordelijkheid heeft genomen voor wat hij heeft gedaan. Naast zijn gevangenisstraf krijgt hij ook een contact- en een locatieverbod.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen