Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie jaar cel voor autodiefstal bij Verstappen-fans

Geplaatst opdonderdag 16 februari 2017 - 17:19

Twee Parkstedelingen hebben drie jaar cel gekregen, omdat ze onder meer bij de race van Max Verstappen in Francorchamps auto's hebben gestolen van parkeerplaatsen.

De helft van de celstraf is voorwaardelijk. Ook moeten ze van de rechtbank in het Belgisch-Limburgse Hasselt 160.000 euro schadevergoeding betalen, meldt Het Belang van Limburg.

Grand Prix
In totaal wordt de mannen uit Hoensbroek en Heerlen zeven autodiefstallen aangerekend en één poging. De mannen sloegen hun slag steeds op parkeerplaatsen: in Lummen, Diepenbeek en tijdens de Grand Prix van België bij het circuit van Francorchamps.

Lees ook: Mannen stelen BMW's tijdens supporteren voor Verstappen

De mannen liepen tegen de lamp door bewakingsbeelden van een carpoolplek in Lummen, waar ze er met een BMW X1 vandoor gingen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Jarenlange cel dreigt voor Hoensbroekse batterijdief
Ramkraak: tienduizenden euro's aan instrumenten gestolen
Belgisch-Limburg hoeft niet meer naar Ikea Heerlen
Belgen akkoord, tram Maastricht-Hasselt gaat toch door
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen