Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie gewonden naar ziekenhuis bij ongelukken in regio Weert

Geplaatst opmaandag 23 november 2020 - 9:23

Mist speelt het verkeer maandagmorgen met name in Weert de nodige parten. Bij twee ongelukken zijn drie mensen naar het ziekenhuis gebracht.

Om 7:25 uur ging het mis aan de Wijffelterbroekdijk in Altweerterheide. Daar vloog een auto uit de bocht en belandde vervolgens in een greppel, meldt lokale nieuwssite WeertdeGekste.

Door brandweer bevrijd
De chauffeur is door de brandweer uit het voertuig bevrijd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Over de toedracht van het eenzijdig ongeval is nog niets bekend, maar vermoedelijk speelt de mist een rol.

Laagstaande zon
Tussen Weert en Tungelroy botsen rond 8:45 uur twee auto's frontaal op elkaar op de Maaseikerweg. Ook hier vermoedt WeertdeGekste dat de mist een rol speelt bij de oorzaak, in combinatie met laagstaande zon. De chauffeurs van beide voertuigen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Nederweert
Rond 8:00 uur ging het mis in Nederweert. Op de Randweg-Zuid (N275) vond een kop-staartbotsing plaats tussen twee auto's, meldt Nederweert24. Daarbij vielen geen gewonden, maar uit voorzorg zijn de bestuurders gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen