Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie gewonden naar ziekenhuis bij ongelukken in regio Weert

Geplaatst opmaandag 23 november 2020 - 9:23

Mist speelt het verkeer maandagmorgen met name in Weert de nodige parten. Bij twee ongelukken zijn drie mensen naar het ziekenhuis gebracht.

Om 7:25 uur ging het mis aan de Wijffelterbroekdijk in Altweerterheide. Daar vloog een auto uit de bocht en belandde vervolgens in een greppel, meldt lokale nieuwssite WeertdeGekste.

Door brandweer bevrijd
De chauffeur is door de brandweer uit het voertuig bevrijd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Over de toedracht van het eenzijdig ongeval is nog niets bekend, maar vermoedelijk speelt de mist een rol.

Laagstaande zon
Tussen Weert en Tungelroy botsen rond 8:45 uur twee auto's frontaal op elkaar op de Maaseikerweg. Ook hier vermoedt WeertdeGekste dat de mist een rol speelt bij de oorzaak, in combinatie met laagstaande zon. De chauffeurs van beide voertuigen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Nederweert
Rond 8:00 uur ging het mis in Nederweert. Op de Randweg-Zuid (N275) vond een kop-staartbotsing plaats tussen twee auto's, meldt Nederweert24. Daarbij vielen geen gewonden, maar uit voorzorg zijn de bestuurders gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen