Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie gewonden bij zwaar ongeval: grote ravage op weg

Geplaatst opdonderdag 2 januari 2020 - 22:25

Bij een zwaar ongeval op de N270 in Ysselsteyn zijn donderdagavond drie gewonden gevallen.

De ravage op de weg en aan de auto's is flink. Het gebeurde rond 21:15 uur.

Grote ravage
Er zijn volgens een correspondent drie auto's betrokken bij het ongeval. Twee personen zijn naar het ziekenhuis in Venlo gebracht, het andere slachtoffer naar Helmond. Door de klap zijn in ieder geval twee auto's total loss.

Brokstukken
Het wegdek ligt bezaaid met brokstukken. De weg is dicht en verkeer wordt omgeleid.

Ongeval Ysselsteyn (2 jan 2020)
Foto: 112Venlonieuws
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen