Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie gewonden bij ongeval Het Vonderen

Geplaatst opzondag 22 december 2019 - 16:04

Door een ongeval met drie gewonden bij knooppunt Het Vonderen kwam het verkeer op de A2 en A73 vast te staan.

Het ongeluk gebeurde even na 15:45 uur toen een auto wilde invoegen van de A73 naar de A2.

Aanspreekbaar
De bestuurder daarvan zag een andere auto over het hoofd met een aanrijding tot gevolg. De lichtste auto van de twee ging door de klap rondtollen, en kwam uiteindelijk dwars over de weg te staan. Drie mensen zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Alle slachtoffers waren aanspreekbaar.

Vluchtstrook
Vanwege de ravage op de weg kon het verkeer alleen via de vluchtstrook verder in zuidelijke richting. Dat leidde zowel op de A2 als de A73 tot vertraging. Rond 18:00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Kijk voor de actuele situatie op de wegen op 1limburg.nl/verkeer

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen