Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie gewonden bij ongeluk op A67: betrokkenen ervandoor

Geplaatst opzaterdag 25 september 2021 - 7:31

Bij een ongeval op de A67 zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mensen gewond geraakt. Een aantal personen is op de vlucht geslagen na het ongeluk. Door het politieonderzoek was de A67 in de richting van Venlo zaterdag tot 12:00 uur afgesloten.

Dat meldt de politie.

Brand
Het ongeluk gebeurde rond 3:00 uur ter hoogte van Maasbree. De twee personenauto's kwamen om nog onbekende reden met elkaar in botsing. Daardoor vloog een van de auto's in brand. Enkele betrokkenen gingen er na het ongeluk vandoor. Het is onduidelijk om hoeveel personen het gaat. De politie heeft met een politiehelikopter en honden gezocht, maar niemand aangetroffen.

De drie gewonde personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van hun verwondingen is niks bekend.

Afgesloten
De politie doet onderzoek en vraagt getuigen die iets hebben gezien zich te melden. De A67 tussen Liessel en Venlo was door het onderzoek afgesloten in de richting van Venlo. Dit duurde van vrijdagnacht tot ongeveer 12:00 uur zaterdag.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen