Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie gewonden bij flinke botsing in America

Geplaatst opdinsdag 1 december 2020 - 20:48

Bij een ongeluk op de N277 in America zijn dinsdagavond drie mensen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde net voor 19:00 uur op de kruising van de Midden Peelweg met de Zwarte Plakweg.

Voorrangsfout
Een auto en een bestelbus botsten op elkaar. Volgens een correspondent ter plaatse waarschijnlijk door een voorrangsfout. Beide voertuigen raakten flink beschadigd.

In totaal rukten drie ambulances uit. Twee gewonden moesten mee naar het ziekenhuis. Een derde gewonde werd ter plaatse gecontroleerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen