Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie gewonden bij ernstig ongeval in Süsterseel

Geplaatst opdinsdag 25 oktober 2016 - 15:47

Bij een frontale botsing op de Duitse Landstrasse 410 nabij Süsterseel is dinsdag een 42-jarige vrouw uit Born levensgevaarlijk gewond geraakt. Een man en een peuter raakten lichtgewond.

Het ongeluk gebeurde dinsdagochtend rond 10:25 uur.

Slingeren
De vrouw uit Born belandde met haar Volkswagen Polo door nog onbekende oorzaak in de berm en slingerde vervolgens de weg weer op. Daar botste de auto frontaal op een tegenligger. Deze auto werd bestuurd door een 63-jarige man uit Landgraaf. De peuter, een 2-jarige jongen, zat als passagier in de auto.

Ambulance
De 63-jarige man en de peuter zijn uit voorzorg voor onderzoek naar het ziekenhuis in Geleen gebracht. Zij bleken lichte verwondingen te hebben. De vrouw uit Born raakte levensgevaarlijk gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis van Aken gebracht.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vermiste Süsterseelse vrouw (29) mogelijk vermoord
Man van vermiste vrouw uit Süsterseel opgepakt
Sigarettenautomaat opengebroken vlak over grens bij Sittard
A2 tijdje dicht na ongeval met meerdere voertuigen
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen