Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie gewonden bij eenzijdig ongeval in Horn

Geplaatst opzaterdag 27 februari 2021 - 21:42

Bij een eenzijdig ongeval in de buurt van Horn zijn drie inzittenden van een auto gewond geraakt.

Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

N280
Het ongeval gebeurde rond 20:10 uur op de N280 ter hoogte van Horn. Volgens een correspondent ter plaatse raakte de auto met de drie inzittenden om nog onduidelijke reden van de weg. Politie en ambulance waren vervolgens snel ter plaatse om hulp te verlenen. De inzittenden zijn allemaal overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen valt niks te zeggen. Het ongeval zou in ieder geval op hoge snelheid zijn gebeurd.

Lekke band
Het voertuig is total loss verklaard. Onder meer een band was lek. De politie doet onderzoek of dat de oorzaak is van de crash of dat de lekke band komt door de klap waarmee het voertuig tot stilstand is gekomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen