Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie gewonden bij aanrijding tussen busje en auto

Geplaatst opvrijdag 4 januari 2019 - 12:29

Bij een aanrijding tussen een bestelbus en een auto in Geleen zijn drie personen gewond geraakt. Eén van de slachtoffers is er ernstig aan toe, zo meldt een verslaggever ter plaatse.

Het ongeval gebeurde rond 11:45 uur op de Geleenbeeklaan.

Slachtoffers
In de personenauto zaten twee slachtoffers, een man en een vrouw. De man zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd uit de wagen. De vrouw raakte gewond aan haar benen. Zowel de man als de vrouw zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de bestelbus kon zelf uit het voertuig komen. Hij is ter plaatse gecontroleerd door de ambulancemedewerkers.

Lantaarnpaal
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. Bij het ongeval botste een voertuig tegen een lantaarnpaal. De paal is beschadigd en medewerkers van de gemeente worden ingeschakeld om de schade te herstellen.

Foto: Beeldbank Limburg

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen