Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie finalisten bekend voor Limburg Export Award

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2015 - 19:49

Kastenbouwer Bruynzeel Storage Systems uit Panningen en de machinefabrieken ETF uit Nederweert en Montair Process Technology uit Sevenum zijn de drie overgebleven kandidaten in de race voor de Limburg Export Award 2015.

De drie finalisten zijn door een jury gekozen uit 10 kandidaten. De prijs wordt op 18 november uitgereikt door minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Dat gebeurt bij de winnaar van vorig jaar, Linssen Yachts in Maasbracht.

Sinds 2006 wordt de Limburg Export Award elk jaar door netwerkgezelschap Export Soci√ęteit Limburg toegekend. De prijs bestaat uit een bedrag van 10.000 euro, een kunstwerk en publiciteit.

Lees ook: Linssen Yachts wint Limburg Export Awards

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bruynzeel Storage Systems wint Limburg Export Award
Protest tegen uitbreiding Montair in Kronenberg
Ook Limburgse bedrijven maken zich zorgen over Trump
Zeven bedrijven genomineerd voor Limburg Export Award
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen