Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie drugsdumpingen in Beekdaelen

Geplaatst opwoensdag 6 januari 2021 - 13:46

Op drie plekken in de gemeente Beekdaelen is dinsdagavond en woensdagochtend drugsafval gevonden: in Schimmert, Arensgenhout en Nuth.

Dat meldt de politie.

Jerrycans
Aan de Kleverberg in Schimmert stuitten agenten dinsdag rond 23:00 uur op vijftien tot twintig jerrycans met mogelijk drugsafval. Ze waren allemaal afgesloten en zijn door de brandweer opgehaald, laat een politiewoordvoerder weten.

Diezelfde avond werden er dertien jerrycans van ongeveer 25 liter aangetroffen aan de Diepestraat in Arensgenhout. Waar de jerrycans mee gevuld waren, kon de politie niet zeggen. Van lekken was geen sprake, zegt de politie.

Lees ook: Jerrycans met drugsafval gedumpt in Heerlen

Vaten
Woensdagochtend omstreeks kwart voor negen was het raak aan de Terstraeten Vaart in Nuth. Daar werden ongeveer vijftien vaten gevonden.

Eerder deze week werden 36 jerrycans van 15 liter met drugsafval gedumpt op twee plekken in Heerlen. Het ging om drugsafval afkomstig van amfetamine.

Mogelijk verband
Wie verantwoordelijk is voor de dumping, is vooralsnog niet bekend. De politie onderzoekt momenteel of er een verband is tussen de dumpingen. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen