Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie B&B's Schin op Geul bij beste tien van Nederland

Geplaatst opwoensdag 11 september 2019 - 19:35

Drie bed and breakfasts uit Schin op Geul behoren tot de tien beste van Nederland.

Dat blijkt uit een overzicht van vakantiebeoordelingssite Zoover.

De SJinn
De site zette de tien best beoordeelde B&B's op een rijtje. De SJinn in Schin op Geul komt daar als tweede uit de bus. De overnachtingsplek krijgt van bezoekers gemiddeld een 9,9 en moet alleen Secret Garden uit Gelderland voor zich dulden.

Achtste en negende
Ook Panorama Sousberg en B&B Andrea uit hetzelfde dorp mogen zich tot de beste tien van Nederland rekenen. Panorama Sousberg scoort met een 9,7 de achtste plek, gevolgd door Andrea op de negende plek met een 9,6.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen