Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie auto's vatten vlam in Landgraaf

Geplaatst opwoensdag 22 juli 2015 - 6:24

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn in Landgraaf drie auto's uitgebrand.

Rond 4:30 uur vatten twee auto's vlam. Een auto stond geparkeerd op de Bachlaan, vlakbij het gemeentehuis, de ander een stukje verderop op de Bartokring. De brandweer kon niet voorkomen dat beide voertuigen volledig in de as werden gelegd.

Derde brand
Een uur na de eerste twee autobranden stond er nog een derde auto in brand. Dat was in de Prinsenstraat, een ander gedeelte van Landgraaf. Onduidelijk is of het om dezelfde daders gaat. De politie is op zoek naar getuigen.

Ruim een week geleden, op 13 juli, was het ook al raak in Landgraaf. Vlakbij de plaats waar dit keer drie wagens in vlammen opgingen, stonden toen twee auto's in brand.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

autobranden, brand, landgraaf
Opnieuw autobranden in Landgraaf
Twee auto's uitgebrand in Landgraaf
Twee mannen opgepakt voor autobranden Parkstad
Auto gaat volledig in vlammen op, bestuurder ongedeerd
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen