Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie auto's botsen: forse vertraging op A2 bij Beek

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 17:16

Doordat drie auto's op de A2 op elkaar zijn geknald is ter hoogte van Beek een flinke vertraging ontstaan.

Het verkeer staat vast in noordelijke richting, van Maastricht naar Eindhoven.

Rijbanen dicht
De kilometerslange file leidt tot een vertraging van 50 minuten, meldt de ANWB. Twee rijbanen zijn afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de vluchtstrook.

Berger onderweg
Het ongeluk vond iets voor 17:00 uur plaats ter hoogte van afrit Elsloo. Of er gewonden zijn, of alleen blikschade is niet bekend. Een berger arriveerde volgens een woordvoerder van Rijkswaterstaat om 18:00 uur. Nadat de wrakken waren weggesleept en de geblokkeerde rijstroken weer werden vrijgegeven was de vertraging weer snel voorbij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen