Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie auto's botsen: forse vertraging op A2 bij Beek

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 17:16

Doordat drie auto's op de A2 op elkaar zijn geknald is ter hoogte van Beek een flinke vertraging ontstaan.

Het verkeer staat vast in noordelijke richting, van Maastricht naar Eindhoven.

Rijbanen dicht
De kilometerslange file leidt tot een vertraging van 50 minuten, meldt de ANWB. Twee rijbanen zijn afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de vluchtstrook.

Berger onderweg
Het ongeluk vond iets voor 17:00 uur plaats ter hoogte van afrit Elsloo. Of er gewonden zijn, of alleen blikschade is niet bekend. Een berger arriveerde volgens een woordvoerder van Rijkswaterstaat om 18:00 uur. Nadat de wrakken waren weggesleept en de geblokkeerde rijstroken weer werden vrijgegeven was de vertraging weer snel voorbij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen