Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie autobranden, in twee plaatsen, binnen één uur

Geplaatst opzaterdag 31 december 2016 - 7:46

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn drie auto's uitgebrand. Eén auto stond in Kelpen-Oler, de andere twee in Weert.

Rond 23:45 uur brak er brand uit in een auto die geparkeerd stond op een oprit van een woning aan de Ellerweg in Kelpen-Oler. De brandweer kon het voertuig niet meer redden. Toen de brand goed en wel geblust was, kwam de volgende melding.

Blusdeken
Dit keer stond er een auto in brand op de Jasmijnstraat in Weert. De wagen stond geparkeerd op een parkeerhaven en werd geblust met een blusdeken.

Om de hoek
De brandweer hoefde niet ver te rijden voor autobrand nummer drie, want deze was om de hoek van de Jasmijnstraat. Nog geen tien minuten stond op de Leliestraat een busje in brand. Het voertuig stond tegen een schuurtje geparkeerd, dat daardoor ook vlam vatte. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning.

De politie onderzoekt of het gaat om brandstichting en of de drie branden met elkaar te maken hebben.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brand beschadigt twee auto's in Kelpen-Oler
Rijdende auto vliegt in brand in buitengebied Leudal
Rijdende auto vat vlam in Kelpen-Oler
Auto brandt volledig uit op afrit A2
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen