Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie autobranden, in twee plaatsen, binnen één uur

Geplaatst opzaterdag 31 december 2016 - 7:46

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn drie auto's uitgebrand. Eén auto stond in Kelpen-Oler, de andere twee in Weert.

Rond 23:45 uur brak er brand uit in een auto die geparkeerd stond op een oprit van een woning aan de Ellerweg in Kelpen-Oler. De brandweer kon het voertuig niet meer redden. Toen de brand goed en wel geblust was, kwam de volgende melding.

Blusdeken
Dit keer stond er een auto in brand op de Jasmijnstraat in Weert. De wagen stond geparkeerd op een parkeerhaven en werd geblust met een blusdeken.

Om de hoek
De brandweer hoefde niet ver te rijden voor autobrand nummer drie, want deze was om de hoek van de Jasmijnstraat. Nog geen tien minuten stond op de Leliestraat een busje in brand. Het voertuig stond tegen een schuurtje geparkeerd, dat daardoor ook vlam vatte. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning.

De politie onderzoekt of het gaat om brandstichting en of de drie branden met elkaar te maken hebben.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brand beschadigt twee auto's in Kelpen-Oler
Autobrand Kelpen-Oler (23 jan 2020)
Rijdende bestelbus vliegt in brand
Rijdende auto vliegt in brand in buitengebied Leudal
Rijdende auto vat vlam in Kelpen-Oler
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen