Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie agribedrijven in finale Limburg Export Award

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 9:38

De finalisten voor de Limburg Export Award 2019 zijn zadenveredelaar Nunhems, veeteeltmachinebouwer Fancom uit Panningen en het Sittardse kunstmestbedrijf Stamicarbon.

De kanshebbers zijn door een jury uitgekozen uit een shortlist van in totaal negen bedrijven. Daarvoor is onder meer gekeken naar de exportstrategie en de bedrijfsvoering.

Prijs
De Limburg Export Award wordt ieder jaar uitgereikt door de Export Sociëteit Limburg. De winnaar krijgt een geldprijs van 10.000 euro en een kunstwerk. Eerdere winnaars zijn onder meer muziekinstrumentenfabrikant Adams in Ittervoort, paddenstoelenteler Scelta Mushrooms in Venlo en de Maasbrachtse scheepsbouwer Linssen Yachts.

De Limburg Export Award wordt op 23 oktober uitgereikt in een live-uitzending van L1 TV om 18:00 uur, met herhaling om 21:00 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen