Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie aanhoudingen na vuurwerkongeval Born

Geplaatst opzaterdag 11 januari 2020 - 21:04

De politie heeft zaterdagavond drie aanhoudingen verricht na het vuurwerkongeval in Born. De twee opgepakte mannen en een vrouw waren mogelijk betrokken bij het vuurwerkincident.

Het drietal bevond zich in de woning aan de Heirweg toen het incident rond 18:30 uur gebeurde. Wat de mannen en vrouw daar deden en wat hun relatie met de gewonde is, kon een woordvoerster van de politie niet zeggen.

Explosievenkenners
Zwaar vuurwerk ontplofte in een garage bij de woning, waarbij een man zwaargewond raakte. De politie vermoedde dat in de woning nog meer vuurwerk lag. Om die reden doorzochten explosievenverkenners van de politie het huis. Dat leverde de vondst van een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk op, waaronder cobra's. Al het vuurwerk wordt door een gecertificeerde vervoerder veilig afgevoerd.

Lees ook: Vuurwerkongeval bij woning Born: persoon ernstig gewond

De zwaargewonde man is naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer verkeert inmiddels buiten levensgevaar.

Video: Track '88
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen