Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie aanhoudingen na serie gewelddadige overvallen

Geplaatst opwoensdag 3 januari 2018 - 10:24

De politie heeft dinsdag een twintiger en twee tieners aangehouden. Zij worden verdacht van meerdere gewapende overvallen in Swalmen en Belfeld.

Het gaat om een man van 22 jaar, een jongen van 17 jaar en een jongen van 14 jaar. Ze zijn afkomstig uit Swalmen en Roermond.

Drie overvallen
Zij worden verdacht van minstens drie overvallen. Het gaat om een gewapende overval op een Chinees restaurant in Swalmen op 10 december, een poging tot een overval op een woning in Swalmen op 11 december en een gewapende overval op een friture in Belfeld op 21 december.

Lees ook: Uitbater frituur flink toegetakeld door overvallers

Gewelddadig
Het drietal zou gewelddadig te werk zijn gegaan bij de reeks overvallen. De politie is hen na uitgebreid recherchewerk op het spoor gekomen. Zij onderzoekt nog of de mannen meer overvallen op hun kerfstok hebben.

Lees ook: Overvallers Chinees weggevlucht per auto

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen