Overslaan en naar de inhoud gaan

Drent aangehouden na brute mishandeling in Valkenburg

Geplaatst opmaandag 17 augustus 2020 - 13:37

Een twintigjarige jongen uit Beek is in de nacht van zaterdag op zondag flink toegetakeld in Valkenburg. Een achttienjarige jongen uit het Drentse Echten is aangehouden op verdenking van deze mishandeling.

Dat bevestigt de politie maandag. Volgens de oudere zus van het slachtoffer voelde haar broer zich niet helemaal lekker en is hij daarom op een muurtje gaan zitten, zo schrijft zij op Facebook.

Geschopt en geslagen
Het slachtoffer is op het Grendelplein belaagd door een drietal. Het trio zou de jongen uit Beek in eerste instantie alleen hebben uitgedaagd. 'Ze zijn weggelopen en snel erna teruggekomen', schrijft de zus. Vervolgens zou een van de drie haar broer in zijn gezicht hebben geschopt en geslagen.

Gescheurde lip
De twintigjarige uit Beek heeft daar in ieder geval een gescheurde lip aan overgehouden en waarschijnlijk ook een gebroken neus. "Hij is in het ziekenhuis behandeld en kon daarna naar huis", weet een woordvoerster van de politie.

Getuigenverklaringen
Op basis van getuigenverklaringen wist de politie de achttienjarige Drent niet veel later aan te houden. Waar die aanhouding plaatsvond, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen