Overslaan en naar de inhoud gaan

Drent aangehouden na brute mishandeling in Valkenburg

Geplaatst opmaandag 17 augustus 2020 - 13:37

Een twintigjarige jongen uit Beek is in de nacht van zaterdag op zondag flink toegetakeld in Valkenburg. Een achttienjarige jongen uit het Drentse Echten is aangehouden op verdenking van deze mishandeling.

Dat bevestigt de politie maandag. Volgens de oudere zus van het slachtoffer voelde haar broer zich niet helemaal lekker en is hij daarom op een muurtje gaan zitten, zo schrijft zij op Facebook.

Geschopt en geslagen
Het slachtoffer is op het Grendelplein belaagd door een drietal. Het trio zou de jongen uit Beek in eerste instantie alleen hebben uitgedaagd. 'Ze zijn weggelopen en snel erna teruggekomen', schrijft de zus. Vervolgens zou een van de drie haar broer in zijn gezicht hebben geschopt en geslagen.

Gescheurde lip
De twintigjarige uit Beek heeft daar in ieder geval een gescheurde lip aan overgehouden en waarschijnlijk ook een gebroken neus. "Hij is in het ziekenhuis behandeld en kon daarna naar huis", weet een woordvoerster van de politie.

Getuigenverklaringen
Op basis van getuigenverklaringen wist de politie de achttienjarige Drent niet veel later aan te houden. Waar die aanhouding plaatsvond, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen