Overslaan en naar de inhoud gaan

'Drenkeling' Weert drinkt biertje op terras

Geplaatst opdonderdag 17 juni 2021 - 6:26

Brandweerlieden hebben woensdagavond in Weert na de vondst van een dobberend bootje met man en macht gezocht naar een mogelijke drenkeling, terwijl die vrolijk op het terras een biertje zat te drinken.

Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste was de drenkeling 'niet verzopen maar bezopen.'

Dobberend bootje
Voorbijgangers zagen even voor 22:00 uur vlakbij de Biesterbrug een klein rubber bootje dobberen. Uit angst dat de schipper kopje onder was gegaan belden ze 112. Twee brandweerwagens, een ambulance en een duikteam van de brandweer rukten uit om in de Zuid-Willemsvaart naar de vermeende drenkeling te zoeken.

Aap uit de mouw
Het geluid van alle loeiende sirenes trok natuurlijk veel bekijks. Ook van de eigenaar van het bootje zelf nam een kijkje, waarmee de aap al snel uit de mouw kwam.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen