Overslaan en naar de inhoud gaan

Drenkeling uit Maas bij Venlo, reanimatie tevergeefs

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 17:27

Uit de Maas bij Venlo is woensdagnamiddag een lichaam gehaald.

Toen het lichaam eenmaal aan de kant was werd nog geprobeerd de drenkeling te reanimeren, maar dat was tevergeefs.

Het lichaam werd een half uur na de melding over een drenkeling uit het water gehaald, ter hoogte van de Passantenhaven bij de Maasboulevard.

Traumaheli
De hulpdiensten rukten hiervoor rond 17:20 uur massaal uit. De brandweer kwam met verschillende voertuigen ter plekke, ook werd een traumahelikopter opgeroepen.

Zwemmer
Volgens een ooggetuige was het slachtoffer aan de Blerickse kant de Maas ingegaan om te gaan zwemmen. Ter hoogte van de Maasbrug kwam hij of zij in de problemen, waarna de hulpdiensten werden ingeschakeld.

De reddingspoging en daaropvolgende reanimatie trokken veel bekijks.

Foto: Track '88
Foto: Delano Bongers

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen