Overslaan en naar de inhoud gaan

Drenkeling Sevenum nog niet boven water

Geplaatst opzaterdag 1 augustus 2020 - 19:09

Brandweermensen hebben in een waterplas bij een camping in Sevenum zaterdagavond tevergeefs gezocht naar een drenkeling.

Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen.

Volwassen
Rond 18:30 uur werd alarm geslagen dat er iemand te water was geraakt bij het strand van camping De Schatberg aan de Middenpeelweg. Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het om een volwassen man van Poolse komaf.

Late melding
De brandweer rukte meteen met verschillende ploegen uit, al kwam de melding 'vrij laat.' Een eerste zoekactie door mannen in waadpakken leverde niks op, daarna ging de brandweer met duikers en een sonarboot te water.

Politie
De traumahelikopter vertrok na enige tijd weer. De brandweer zocht zaterdagavond nog tot ongeveer 21:00 uur verder, daarna werd de zoekactie gestaakt. Het is zondag aan de politie om het lichaam te vinden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen