Overslaan en naar de inhoud gaan

Drenkeling Sevenum nog niet boven water

Geplaatst opzaterdag 1 augustus 2020 - 19:09

Brandweermensen hebben in een waterplas bij een camping in Sevenum zaterdagavond tevergeefs gezocht naar een drenkeling.

Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen.

Volwassen
Rond 18:30 uur werd alarm geslagen dat er iemand te water was geraakt bij het strand van camping De Schatberg aan de Middenpeelweg. Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het om een volwassen man van Poolse komaf.

Late melding
De brandweer rukte meteen met verschillende ploegen uit, al kwam de melding 'vrij laat.' Een eerste zoekactie door mannen in waadpakken leverde niks op, daarna ging de brandweer met duikers en een sonarboot te water.

Politie
De traumahelikopter vertrok na enige tijd weer. De brandweer zocht zaterdagavond nog tot ongeveer 21:00 uur verder, daarna werd de zoekactie gestaakt. Het is zondag aan de politie om het lichaam te vinden.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen