Overslaan en naar de inhoud gaan

Dré Peters gereanimeerd in raadszaal tijdens vergadering

Geplaatst opmaandag 18 oktober 2021 - 20:10

Politicus Dré Peters is maandagavond in de raadszaal van Roermond gereanimeerd nadat hij onwel werd.

De fractievoorzitter (72) van de Liberale Volkspartij Roermond (LVR) was na de eerste hulp weer aanspreekbaar, zo meldt een correspondent. Peters was aanwezig op de gemeenteraadsvergadering, die tot nader order is geschorst.

Ziekenhuis
Hij is voor verdere behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Peters ligt op de intensive care, maar zijn familie laat weten dat hij niet meer in kritieke toestand verkeert. Hij is bij kennis.

'Geschrokken en opgelucht'
De schrik zit er bij iedereen goed in. "We zijn erg geschrokken en tevens opgelucht dat de heer Peters weer aanspreekbaar was toen hij het stadhuis verliet. We wensen hem en zijn familie heel veel sterkte en hopen dat hij snel weer gezond en op de been is", reageert burgemeester Rianne Donders van Roermond.

Lees ook: Big Benny reanimeert broer Dré: 'Hoop dat hij hiervan leert'

Lijsttrekker
Peters is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 lijsttrekker voor de LVR. Hij werd eind juni tot lijsttrekker verkozen.

Hartaanval
In 2014 werd Peters getroffen door een hartaanval. Hij zou toen tijdens een potje tennis onwel zijn geworden. "Roermond zit in mijn hart en voor Roermond blijft mijn hart altijd tikken. Ik ben blij dat ik een en ander goed heb doorstaan. Ik neem even de tijd, maar wees gerust, spoedig ben ik er weer voor mien Remunj", zei hij destijds.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen