Overslaan en naar de inhoud gaan

Drag Race Holland: grote gevolgen voor Patty Pam-Pam

Geplaatst opzaterdag 26 september 2020 - 8:00

De ontknoping van de nieuwe aflevering van Drag Race Holland heeft grote gevolgen voor deelneemster Miss Patty Pam-Pam, het drag-karakter van Pieter Roberts uit Amstenrade.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van Drag Race Holland.

Samen met Madame Madness werd Pam-Pam uitgeroepen tot verliezer van de tweede aflevering van de Nederlandse spin-off van RuPaul's Drag Race. Na de traditionele lip sync battle werd Pam-Pam naar huis gestuurd.

Karaoke met radslag
Een uitbundige karaoke-performance en zelfs een radslag wisten de drag diva uit Amstenrade niet naar de derde aflevering te brengen. Juryvoorzitter Fred van Leer besloot over het lot van Pam-Pam. "We hebben ongelooflijk genoten van je. Ook al was het kort. En weet: je bent voor altijd onderdeel van onze Drag Race-familie. Ik hoop dat ik je heel snel weer ergens zie."

'Meer mij laten zien'
"Ik ben toch echt te oud voor dit", grapte de drag queen in de Videoland-serie. "Ik denk dat ik in de workout challenge toch wat meer mijn mannetje, of ja, mijn vrouwtje had moeten staan. Ik wil mij laten zien: mijn creativiteit, mijn looks, mijn eigenheid. Misschien heeft me dat ook genekt. Maar ja ik heb mezelf wel overtroffen. Ik vind het jammer dat ik eruit moet zo vroeg. Maar ja, dat is de game."

Eerder vertelde Pieter dat hij als zijn drag-karakter minder onzeker is:

Video: NOS

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen