Trio regie Draaksteken Beesel (8 aug 2020)

Trio regisseert Draaksteken Beesel 2023

De volgende editie van het Draaksteken in Beesel wordt in goede banen geleid door drie regisseurs. Het is voor het eerst dat het zevenjaarlijkse evenement door drie personen wordt geregisseerd.

Draaksteken over zeven jaar met nieuwe draak

De volgende editie van het Draaksteken in Beesel zal er eentje zijn met veel vernieuwingen en wellicht een nieuwe draak.

Video: Draaksteken Beesel zit er weer op

Het Draaksteken in Beesel zit er weer op.

Draak Beesel
Eerste show Draaksteken in Beesel trekt 2500 bezoekers

Liefst 2500 mensen waren vrijdagavond getuige van de eerste spectaculaire show van het Draaksteken in Beesel.

Draak Beesel
Video: Beesel in het teken van Draaksteken

Heel Beesel staat in het teken van het Draaksteken, het schouwspel dat eens in de zeven jaar plaatsvindt en vrijdagavond in première gaat.

Alle voorstellingen Draaksteken in Beesel uitverkocht

Het Draaksteken in Beesel is volledig uitverkocht. Alle zes de voorstellingen zitten vol met in totaal 15.000 betalende toeschouwers.

Draak Beesel
Jongste acteur Draaksteken is vijf dagen oud

Vijf dagen geleden kwam hij ter wereld, de jongste acteur van het Draaksteken in Beesel.

Draak Beesel
Vuurspuwende draak op rotonde Beesel eindelijk onthuld

Hij staat er al een jaar of zeven, maar de draak op de rotonde in Beesel wordt zaterdag dan eindelijk officieel onthuld.

Twintig meter lange Drakenstaart onthuld in Beesel

In Beesel is maandag de twintig meter lange Drakenstaart onthuld door de burgemeester en ontwerpster Leonne van Deuzen.

Draak Beesel
Beeselse draak moet weer vuurspuwen

Het beeld op de 'Drakenrotonde' in Beesel moet vuur spuwen tijdens het Draaksteken van 2016. De stichting Draak Op Eigen Houtje brengt het benodigde geld bij elkaar.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten