Zoektocht naar vermiste Dorota gestaakt

Politie en justitie in Duitsland zijn gestopt met zoeken naar de vermiste Dorota Galuszka-Granieczny uit Süsterseel.

Nieuwe zoekactie naar vermiste Dorota uit Süsterseel

De zoektocht naar de vermiste Dorota Galuszka-Granieczny uit Süsterseel, vlak over de grens bij Sittard, is donderdag voortgezet.

Zoektocht vermiste Dorota uit Süsterseel mogelijk gestaakt

De zoektocht naar de vermiste Dorota Galuszka-Granieczny uit Süsterseel, vlak over de grens bij Sittard, wordt mogelijk gestaakt.

Familie vermiste vrouw Süsterseel wil geen geld

De familie van Dorota Galuszka- Granieczny, de vermiste vrouw uit Süsterseel, distantieert zich van een inzamelingsactie waarmee geld voor het inhuren van een privédetective wordt opgehaald.

Duikers zoeken naar vermiste Dorota uit Süsterseel

Met duikers zoekt de Duitse politie dinsdag en woensdag in vijvers rond Süsterseel naar het lichaam van de vermiste Dorota Galuszka-Granieczny.

Zoekactie naar lijk vermiste vrouw in grensgebied

In het bos bij het Duitse grensdorp Süsterseel wordt sinds maandagochtend gezocht naar het stoffelijk overschot van een vermiste vrouw.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten