Overslaan en naar de inhoud gaan

Dordrecht cruciaal duel voor Roda JC

Geplaatst opdonderdag 27 februari 2020 - 22:55

Roda-JC coach Maurice Verberne hoopt dat de wedstrijd tegen FC Dordrecht de ommekeer is voor zijn ploeg.

Na de zeperd tegen Den Bosch (1-5) en de nederlagen tegen De Graafschap en Cambuur (beiden met 2-0) wil de interim coach resultaat zien tegen Dordrecht. Het is dan ook een cruciaal duel waarin Roda een einde kan maken aan een negatieve reeks van 15 competitieduels zonder winst.

Ommekeer
"
Ik verwacht meer dan de afgelopen wedstrijden. Dit moet de ommekeer worden, zo zegt Verberne. "We moeten iets laten zien." Beide clubs hebben evenveel punten (19) maar Roda heeft een beter doelsaldo.

Reeks
Daar waar de afgelopen twee wedstrijden de verwachtingen laag waren, is dat verwachtingspatroon nu bijgesteld. "Die drie nederlagen doen iets met je. Het is niet alleen van belang dat we punten pakken maar ook met een goed gevoel die vierde periode ingaan. Als we winnen van Dordrecht dan ga je anders naar NAC Breda. En wie weet kunnen we een goede reeks neerzetten."

Blessure
Tegen Dordrecht kan Verberne geen beroep doen op Niels Verburg, Yann Bisseck , Mitchel Keulen en Antonio Cotan. De laatste liep tijdens de wedstrijd tegen Cambuur een blessure op kon deze week pas één keer meetrainen.

De wedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion begint om 20:00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen