Overslaan en naar de inhoud gaan

Doorstart winkels Halfords voorlopig van de baan

Geplaatst opmaandag 24 november 2014 - 20:53

Een doorstart van Halfords is voorlopig van de baan. Het grootste deel van de winkels gaat dinsdag niet meer open.

Dat meldt de NOS. Voor medewerkers wordt volgens curatoren ontslag aangevraagd.

Faillissement
De winkels voor onder meer fietsen en auto-accessoires gingen begin vorige maand failliet. Het bedrijf was tot vorig jaar onderdeel van de Macintosh Retail Group in Beek. Retailkenners betwijfelden aanvankelijk of er wel een doorstart in zou zitten voor de onderneming, omdat de winkelformule en het assortiment de laatste jaren achterhaald geraakt zouden zijn.

Halfords telt meer dan honderd winkels en heeft 536 mensen in dienst. In Limburg zijn er vestigingen in Maastricht, Beek, Sittard, Weert en Venray.

Kans op doorstart
De afgelopen weken hebben curatoren onderhandeld met verschillende geïnteresseerden, maar met geen van hen werd een akkoord bereikt. Op het laatste moment meldde zich een nieuwe partij. Volgens de curatoren gaat het om een serieuze kandidaat, maar is pas volgende week te zeggen of er toch nog kans is op een doorstart.

Lees ook:
Maandag duidelijkheid over doorstart Halfords
Winkelketen Halfords failliet verklaard

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Winkelketen Halfords failliet verklaard
Halfords mogelijk verder onder andere naam
ANP
Halfords toch verder in afgeslankte vorm
Onzekerheid over doorstart Halfords
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen