Overslaan en naar de inhoud gaan

Doorstart voor winkelketen Witteveen Mode

Geplaatst opdinsdag 22 augustus 2017 - 13:18

Winkelketen Witteveen Mode maakt een doorstart. De keten werd eind juli failliet verklaard.

Daarna was er al interesse van 'een behoorlijk aantal partijen', zo zei de curator eerder deze maand. Met een van die partijen is een akkoord bereikt.

Nog niet duidelijk
Na het faillissement bleven 72 van de bijna 100 winkels open. Het is nog niet duidelijk hoeveel winkels na de doorstart open kunnen blijven. Dat heeft onder meer met afspraken met de verhuurders van de panden te maken.

Lees ook: 'Voldoende belangstelling voor modeketen Witteveen'

Limburg
Ook is nog onduidelijk hoeveel werknemers hun baan behouden. De keten heeft acht zaken in Limburg: Venray, Weert, Venlo, Roermond, Sittard, Heerlen en twee in Maastricht. Een winkel in Maastricht en de vestiging in Venlo hebben de deuren al gesloten. De overige Limburgse filialen zijn nog gewoon open voor het winkelend publiek.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Witteveen Mode
'Voldoende belangstelling voor modeketen Witteveen'
Winkelketen Witteveen Mode op de fles
Storing hindert treinverkeer Sittard-Maastricht
Sein- en wisselstoring rond Maastricht opgelost
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen