Overslaan en naar de inhoud gaan

Doorstart voor failliete sportschool Dennenmarken

Geplaatst opvrijdag 12 juni 2020 - 16:19

Fitness- en healthcentrum Dennenmarken in Roermond maakt na het uitgesproken faillissement een doorstart. Dat heeft curator Christian Slegers vrijdag bekendgemaakt.

De sportschool gaat verder onder de naam 360 Healthclub.

Coronamaatregelen
Dennenmarken vroeg eind mei faillissement aan, nadat de sportclub niet meer uit de kosten kwam. 46 medewerkers kwamen daardoor op straat te staan. Het complex met onder meer een fitnesscentrum, tennisbanen, sauna en zwembad was vanwege de coronamaatregelen al een tijdje dicht.

Het faillissement werd op 2 juni uitgesproken. Destijds liet de curator al weten dat er werd gekeken naar een doorstart.

Lees ook: Sportcentrum Dennenmarken failliet: 46 mensen op straat

Blij
De doorstart geldt voorlopig alleen voor de fitnessactiviteiten en het zwembad. "We zijn ontzettend blij dat we na de versoepeling van de regels kunnen doorstarten met onze fitnessactiviteiten en dat er vanaf 1 juli weer binnen mag worden gesport", laat directrice Wendy Mussers weten in een persbericht. "Zodra de regelgeving van het RIVM sauna- en wellness-activiteiten weer zonder beperkingen mogelijk maakt, gaan we bekijken hoe we ook dit deel van onze activiteiten weer opnieuw kunnen opstarten."

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen