Overslaan en naar de inhoud gaan

Door coronavirus getroffen basisscholen hervatten lessen

Geplaatst opwoensdag 3 juni 2020 - 14:17

Basisscholen De Brink in Roermond en De Veldhof in Eygelshoven gaan maandag weer open. De scholen zijn een tijdje dicht geweest vanwege coronabesmettingen.

Dat laten de scholenkoepels Swalm en Roer en Movare desgevraagd weten.

Besmettingen
De basisschool in Eygelshoven ging 23 mei dicht op last van de GGD nadat bekend werd dat een lerares en vier andere personeelsleden besmet waren geraakt met het coronavirus. Een dag later werd bekend dat een medewerker van De Brink in Roermond ook besmet was geraakt met het virus. In totaal zijn twee medewerkers besmet geraakt met het virus. De directie van de school besloot daarop de deuren uit voorzorg gesloten te houden.

Lessen hervat
Na twee weken wordt het onderwijs op de scholen in Eygelshoven en Roermond maandag weer hervat. Volgens de scholenkoepels zijn er geen nieuwe besmettingen bijgekomen. Verder zijn er voldoende docenten die les kunnen geven.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen