Overslaan en naar de inhoud gaan

'Doodzieke opa Frans hoopt op verzoening met Jos en Max'

Geplaatst opdinsdag 20 juni 2017 - 23:15

Bij opa Frans Verstappen is de ziekte kanker geconstateerd. De doodzieke man heeft dan ook de vurige wens om een einde te maken aan de slepende familievete.

Hij wil niks liever dan zijn zoon Jos en kleinzoon Max weer in zijn armen sluiten, zo werd dinsdagavond gemeld bij het SBS-programma Shownieuws.

Gezwel
Drie maanden geleden werd bij opa Frans een gezwel geconstateerd. Dit blijkt dus kanker te zijn. De opa van racesensatie Max Verstappen wil er daarom alles aan doen om de band met zijn zoon Jos en zijn kleinzoon weer te herstellen. In een interview met roddelblad Story zou Verstappen senior hebben gezegd dat de deur voor Jos en Max weer openstaat.

Onmin
De Verstappens leven al enige tijd in onmin met elkaar, nadat Jos zijn vader vorig jaar zou hebben geslagen. De maat was helemaal vol toen Jos in april dit jaar op de vuist ging in een beachclub. Opa Frans zei toen dat zijn zoon voor hem 'dood' was.

Lees ook: Opa Frans is woest: 'Jos meent dat hij boven Jezus staat'

Vanaf zijn ziektebed komt hij nu dus tot inkeer en hoopt hij op verzoening.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jos Verstappen doet geen aangifte na familievete
Frans Verstappen trekt aangifte tegen Jos in: 'Privézaak'
Ongelukkige opa Frans: 'Max al maanden niet gezien'
Jos Verstappen vecht besluit Openbaar Ministerie aan
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen