Overslaan en naar de inhoud gaan

Doodsoorzaak Willem Evers nog niet duidelijk, sectie volgt

Geplaatst opzaterdag 5 augustus 2017 - 11:24

Er is nog geen uitsluitsel over de precieze doodsoorzaak van de 65-jarige Willem Evers uit Valkenburg, die overleed na een vechtpartij donderdagavond.

Een eerste onderzoek op het lichaam gaf nog geen duidelijkheid.

Sectie
Sectie moet nu uitwijzen of de man inderdaad aan de gevolgen van de mishandeling is overleden. De politie verwacht begin komende week verder onderzoek te doen op het lichaam. De politie is op dit moment nog druk bezig met het onderzoek. Nog niet alle getuigen zijn gehoord.

Gereanimeerd
De man wilde donderdagavond verhaal halen bij een groep hangjongeren bij zijn woning aan de Salviastraat. Het liep uit op een vechtpartij, waarbij de Valkenburger door vier man werd mishandeld. Na de vechtpartij moest de man gereanimeerd worden, maar in de loop van de nacht overleed hij alsnog in het ziekenhuis.

Lees ook: Overleden man Valkenburg had ruzie met hangjongeren

Terreur
Buurtbewoners worden zaterdagmorgen in een besloten bijeenkomst door de gemeente bijgepraat. In de wijk Broekhem-Noord heerst al maanden onrust over een groep hangjongeren die volgens bewoners 'de buurt terroriseren.' Zo'n twintig buurtbewoners zijn bij de bijeenkomst, waar onder meer slachtofferhulp en de locoburgemeester aanwezig zijn.

Lees ook: Extra toezicht in Valkenburgse wijk

Boos
De bewoners zijn erg boos op de gemeente, omdat ze al maanden last hebben van de overlast van hangjeugd en ze het gevoel hebben dat de gemeente daar niks mee doet. "
Als dit in het centrum was gebeurd, had de gemeente al lang ingegrepen, maar omdat het aan de rand van de gemeente gebeurd interesseert het de gemeente niet", zegt een boze bewoner.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Na vechtpartij overleden Willem Evers was kerngezond'
Rapport NFI: 'Willem Evers niet doodgeslagen tijdens ruzie'
Politie onderzoekt 'terroriserende hangjongeren' Valkenburg
Zoon Willem Evers: 'Ze hebben hem gewoon doodgeslagen'
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen