Overslaan en naar de inhoud gaan

Doodsoorzaak Willem Evers nog niet duidelijk, sectie volgt

Geplaatst opzaterdag 5 augustus 2017 - 11:24

Er is nog geen uitsluitsel over de precieze doodsoorzaak van de 65-jarige Willem Evers uit Valkenburg, die overleed na een vechtpartij donderdagavond.

Een eerste onderzoek op het lichaam gaf nog geen duidelijkheid.

Sectie
Sectie moet nu uitwijzen of de man inderdaad aan de gevolgen van de mishandeling is overleden. De politie verwacht begin komende week verder onderzoek te doen op het lichaam. De politie is op dit moment nog druk bezig met het onderzoek. Nog niet alle getuigen zijn gehoord.

Gereanimeerd
De man wilde donderdagavond verhaal halen bij een groep hangjongeren bij zijn woning aan de Salviastraat. Het liep uit op een vechtpartij, waarbij de Valkenburger door vier man werd mishandeld. Na de vechtpartij moest de man gereanimeerd worden, maar in de loop van de nacht overleed hij alsnog in het ziekenhuis.

Lees ook: Overleden man Valkenburg had ruzie met hangjongeren

Terreur
Buurtbewoners worden zaterdagmorgen in een besloten bijeenkomst door de gemeente bijgepraat. In de wijk Broekhem-Noord heerst al maanden onrust over een groep hangjongeren die volgens bewoners 'de buurt terroriseren.' Zo'n twintig buurtbewoners zijn bij de bijeenkomst, waar onder meer slachtofferhulp en de locoburgemeester aanwezig zijn.

Lees ook: Extra toezicht in Valkenburgse wijk

Boos
De bewoners zijn erg boos op de gemeente, omdat ze al maanden last hebben van de overlast van hangjeugd en ze het gevoel hebben dat de gemeente daar niks mee doet. "
Als dit in het centrum was gebeurd, had de gemeente al lang ingegrepen, maar omdat het aan de rand van de gemeente gebeurd interesseert het de gemeente niet", zegt een boze bewoner.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Na vechtpartij overleden Willem Evers was kerngezond'
Rapport NFI: 'Willem Evers niet doodgeslagen tijdens ruzie'
Politie onderzoekt 'terroriserende hangjongeren' Valkenburg
Zoon Willem Evers: 'Ze hebben hem gewoon doodgeslagen'
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen