Overslaan en naar de inhoud gaan

Doodsoorzaak Willem Evers nog niet duidelijk, sectie volgt

Geplaatst opzaterdag 5 augustus 2017 - 11:24

Er is nog geen uitsluitsel over de precieze doodsoorzaak van de 65-jarige Willem Evers uit Valkenburg, die overleed na een vechtpartij donderdagavond.

Een eerste onderzoek op het lichaam gaf nog geen duidelijkheid.

Sectie
Sectie moet nu uitwijzen of de man inderdaad aan de gevolgen van de mishandeling is overleden. De politie verwacht begin komende week verder onderzoek te doen op het lichaam. De politie is op dit moment nog druk bezig met het onderzoek. Nog niet alle getuigen zijn gehoord.

Gereanimeerd
De man wilde donderdagavond verhaal halen bij een groep hangjongeren bij zijn woning aan de Salviastraat. Het liep uit op een vechtpartij, waarbij de Valkenburger door vier man werd mishandeld. Na de vechtpartij moest de man gereanimeerd worden, maar in de loop van de nacht overleed hij alsnog in het ziekenhuis.

Lees ook: Overleden man Valkenburg had ruzie met hangjongeren

Terreur
Buurtbewoners worden zaterdagmorgen in een besloten bijeenkomst door de gemeente bijgepraat. In de wijk Broekhem-Noord heerst al maanden onrust over een groep hangjongeren die volgens bewoners 'de buurt terroriseren.' Zo'n twintig buurtbewoners zijn bij de bijeenkomst, waar onder meer slachtofferhulp en de locoburgemeester aanwezig zijn.

Lees ook: Extra toezicht in Valkenburgse wijk

Boos
De bewoners zijn erg boos op de gemeente, omdat ze al maanden last hebben van de overlast van hangjeugd en ze het gevoel hebben dat de gemeente daar niks mee doet. "
Als dit in het centrum was gebeurd, had de gemeente al lang ingegrepen, maar omdat het aan de rand van de gemeente gebeurd interesseert het de gemeente niet", zegt een boze bewoner.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Na vechtpartij overleden Willem Evers was kerngezond'
Rapport NFI: 'Willem Evers niet doodgeslagen tijdens ruzie'
Politie onderzoekt 'terroriserende hangjongeren' Valkenburg
Zoon Willem Evers: 'Ze hebben hem gewoon doodgeslagen'
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen