Overslaan en naar de inhoud gaan

Doodgeslagen man in Mallorca is geboren Limburger

Geplaatst opvrijdag 13 juli 2018 - 20:09

De man die vrijdagochtend in Mallorca werd doodgeslagen, blijkt de in Arcen geboren filmmaker Wouter van Luijn te zijn.

Dat weet Omroep Venlo te melden. De 34-jarige filmmaker werd vrijdagmorgen in alle vroegte door vijf jongeren bij een benzinestation in Palma de Mallorca aangevallen.

Bewusteloos geslagen
Van Luijn, die vermoedelijk op vakantie was, werd door de groep bewusteloos geslagen. Hulpverleners brachten hem in kritieke toestand naar een Spaans ziekenhuis. Daar overleed hij aan zijn verwondingen.

De daders zijn nog voortvluchtig, maar zouden wel op beelden van een bewakingscamera zijn vastgelegd.

Filmmaker
Van Luijn heeft Limburg al een tijdje verruild voor Amsterdam. In de filmwereld is hij vooral bekend vanwege zijn montages van onder andere de films Brasserie Valentijn en Aanmodderfakker.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen