Ongeluk speedboot rubberbootje meisje Neer Zoutelande

Veroorzaker fataal speedbootongeluk Mirthe (15) vervolgd

Het Openbaar Ministerie vervolgt de veroorzaker van een speedbootongeluk waarbij een meisje uit Neer om het leven kwam.

Zonsopkomst Brunssummerheide met inzetje Nicky Verstappen
Verklaring Jos Brech: 'Heb Nicky gevonden, niet gedood'

Jos Brech (57) heeft maandag voor het eerst een verklaring afgelegd in de zaak over de dood van Nicky Verstappen. Hij vertelde dat hij het dode jongetje op de Brunssummerheide had gevonden en aangeraakt, maar dat hij niets met zijn dood te maken had.

dode in woning Maastricht - 10 sep 2020
Verdachte langer vast na vondst dode vrouw in woning

De voorlopige hechtenis van de verdachte die donderdagochtend werd aangehouden nadat in een woning in Maastricht het levenloze lichaam van een vrouw is aangetroffen, is met twee weken verlengd.

dode vrouw in woning Maastricht - 10 sep 2020
Politie gaat uit van misdrijf na vondst dode vrouw in woning

De politie gaat ervan uit dat de dode vrouw die donderdag in een woning in Maastricht werd gevonden, door een misdrijf om het leven is gekomen.

dode in woning Maastricht - 10 sep 2020
Dode vrouw gevonden in woning: gewonde man aangehouden

In een woning aan de Minister Talmanstraat in Maastricht is donderdagochtend een dode vrouw aangetroffen. De gewonde man die in de woning aanwezig was, is naar het ziekenhuis gebracht en aangehouden.

ANP-301857149
Nog minstens één jaar tbs voor vader die kinderen doodde

Het tbs-traject van Peter G. (52) uit Roermond loopt nog zeker één jaar door. De rechter heeft zijn verblijf maandag verlengd. Het is de bedoeling dat hij in het najaar naar Zuid-Limburg verhuist en daar verder werkt aan zijn terugkeer in de samenleving.

ANP-301857145
Vader die zes kinderen doodde bijna klaar met tbs-traject

Het einde van de tbs-tunnel is in zicht voor Peter G. (52). Hij werd in 2003 veroordeeld tot vijftien jaar cel en tbs voor een fatale brandstichting in Roermond, waarbij zes van zijn zeven kinderen om het leven kwamen.

Pinkpopdrama Pinkpop
Pinkpopdrama: justitie eist anderhalf jaar gevangenisstraf

Danny S. (37) moet achttien maanden de cel in voor zijn hoofdrol in het Pinkpopdrama, zo vindt justitie. Ook zou hij zijn rijbewijs vijf jaar moeten inleveren. De Heerlenaar reed op 18 juni 2018 iemand dood op de Mensheggerweg in Landgraaf.

Pinkpopdrama Pinkpop
Pinkpop-proces: mooi feestje veranderde in horrornacht

Hoe kon het gebeuren dat Danny S. (37) op een groep Pinkpopgangers inreed en zo één iemand van het leven beroofde en drie mensen voor het leven tekende? Daar buigt de rechter zich woensdag over.

Hond hondje puppy stock
'Man (56) mishandelde moeder en stak hondje dood'

De Sittardse vijftiger Harrie T. (56) wordt verdacht van het mishandelen van zijn moeder én het doden van haar hondje. Hij zou de vrouw in haar gezicht hebben geslagen en de hond hebben doodgestoken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten