Overslaan en naar de inhoud gaan

Donderdag tropisch warm in Limburg: 31 graden

Geplaatst opmaandag 20 juni 2016 - 9:29

De week begint met regen, maar daarna slaat de zomer de komende dagen hard toe. Vanaf woensdag wordt het zomers warm, met als hoogtepunt donderdag. Dan kan het zelfs tropisch warm worden, met 31 graden.

Volgens Meteo Limburg moeten we het maandag nog doen met maximaal zo'n 17 à 18 graden en regen. Aan het begin van de dag valt het nog mee, maar uiteindelijk wordt er voor maandag zo'n 10 tot 20 millimeter regen verwacht in Limburg.

Tropisch warm
Dinsdag begint om 0:34 uur de astronomische zomer en daarmee stijgt de temperatuur ook. Er kan nog een buitje vallen, maar veel zal het niet zijn. Vanaf woensdag lopen de temperaturen op tot zomerse waarden van meer dan 25 graden.

Donderdag wordt de warmste dag van de week met maxima van ongeveer 31 graden. De lucht is wel erg vochtig waardoor het broeierig warm zal zijn. In de loop van de dag kunnen vervolgens fikse onweersbuien vallen.

Lees hier de uitgebreide weersvooruitzichten voor Limburg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Eerste tropische zomerdag in aantocht
Hitterecord op komst, zaterdag mogelijk warmste dag ooit
Zomerzon: Eerste tropische dag van het jaar in Limburg
Zonovergoten Hemelvaart en tropisch weekend op komst
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen