Overslaan en naar de inhoud gaan

Donderdag tropisch warm in Limburg: 31 graden

Geplaatst opmaandag 20 juni 2016 - 9:29

De week begint met regen, maar daarna slaat de zomer de komende dagen hard toe. Vanaf woensdag wordt het zomers warm, met als hoogtepunt donderdag. Dan kan het zelfs tropisch warm worden, met 31 graden.

Volgens Meteo Limburg moeten we het maandag nog doen met maximaal zo'n 17 à 18 graden en regen. Aan het begin van de dag valt het nog mee, maar uiteindelijk wordt er voor maandag zo'n 10 tot 20 millimeter regen verwacht in Limburg.

Tropisch warm
Dinsdag begint om 0:34 uur de astronomische zomer en daarmee stijgt de temperatuur ook. Er kan nog een buitje vallen, maar veel zal het niet zijn. Vanaf woensdag lopen de temperaturen op tot zomerse waarden van meer dan 25 graden.

Donderdag wordt de warmste dag van de week met maxima van ongeveer 31 graden. De lucht is wel erg vochtig waardoor het broeierig warm zal zijn. In de loop van de dag kunnen vervolgens fikse onweersbuien vallen.

Lees hier de uitgebreide weersvooruitzichten voor Limburg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Eerste tropische zomerdag in aantocht
Hitterecord op komst, zaterdag mogelijk warmste dag ooit
Zomerzon: Eerste tropische dag van het jaar in Limburg
Zonovergoten Hemelvaart en tropisch weekend op komst
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen