Overslaan en naar de inhoud gaan

Donderdag tropisch warm in Limburg: 31 graden

Geplaatst opmaandag 20 juni 2016 - 9:29

De week begint met regen, maar daarna slaat de zomer de komende dagen hard toe. Vanaf woensdag wordt het zomers warm, met als hoogtepunt donderdag. Dan kan het zelfs tropisch warm worden, met 31 graden.

Volgens Meteo Limburg moeten we het maandag nog doen met maximaal zo'n 17 à 18 graden en regen. Aan het begin van de dag valt het nog mee, maar uiteindelijk wordt er voor maandag zo'n 10 tot 20 millimeter regen verwacht in Limburg.

Tropisch warm
Dinsdag begint om 0:34 uur de astronomische zomer en daarmee stijgt de temperatuur ook. Er kan nog een buitje vallen, maar veel zal het niet zijn. Vanaf woensdag lopen de temperaturen op tot zomerse waarden van meer dan 25 graden.

Donderdag wordt de warmste dag van de week met maxima van ongeveer 31 graden. De lucht is wel erg vochtig waardoor het broeierig warm zal zijn. In de loop van de dag kunnen vervolgens fikse onweersbuien vallen.

Lees hier de uitgebreide weersvooruitzichten voor Limburg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Eerste tropische zomerdag in aantocht
Hitterecord op komst, zaterdag mogelijk warmste dag ooit
Zomerzon: Eerste tropische dag van het jaar in Limburg
Zonovergoten Hemelvaart en tropisch weekend op komst
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen