Overslaan en naar de inhoud gaan

Dominique Janssen met Wolfsburg naar finale Champions League

Geplaatst opdinsdag 25 augustus 2020 - 22:26

Dominique Janssen uit Horst heeft met haar club VfL Wolfsburg de finale van de Champions League voor vrouwen bereikt. De Duitse ploeg won dinsdagavond van FC Barcelona, waar Lieke Martens uit Nieuw-Bergen actief is.

Het duel, dat werd gespeeld in San Sebastian, eindigde in 1-0.

Hele wedstrijd
Dominique Janssen speelde de hele wedstrijd mee bij Wolfsburg, waarin Fridolina Rolfö na bijna een uur spelen het enige doelpunt maakte. Lieke Martens begon bij Barcelona op de bank. Ze werd in de slotfase nog gebracht, maar kon de achterstand niet ongedaan maken. Wolfsburg staat voor de vijfde keer in de finale. In 2013 en 2014 won de Duitse formatie de Champions League.

De finale is aanstaande zondag. Daarin treft Wolfsburg sowieso een Franse ploeg. De andere halve finale, die woensdag wordt gespeeld, gaat namelijk tussen Paris Saint-Germain en Olympique Lyon.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen