ANP-424331136

Voetbalsters Oranje pakken EK-ticket na zege op Estland

De voetbalsters van Oranje - met in hun gelederen Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en Dominique Janssen uit Horst - hebben zonder problemen kwalificatie voor het EK van 2022 afgedwongen.

dominique janssen
Dominique Janssen verwacht 'muur' tegen Estland

International Dominique Janssen uit Horst verwacht vrijdag in het EK-kwalificatie duel een zeer verdedigend Estland. "We zijn het aan onze stand verplicht om deze wedstrijd te winnen."

Oranjeleeuwinnen Nederland - Rusland (8 okt 2019)
Janssen, Martens en Wilms in selectie Oranjeleeuwinnen

Sarina Wiegman, de bondscoach van de Oranjeleeuwinnen, heeft drie Limburgse speelsters opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels tegen Estland en Kosovo.

ANP-422891069
Oranje Leeuwinnen dicht bij EK na zege in Rusland

De Oranje Leeuwinnen hebben een grote stap gezet richting het Europees Kampioenschap voetbal. In Moskou werd Rusland met 0-1 verslagen.

Dominique Bloodworth-Janssen (30 aug 2020)
Janssen verkozen in Champions League-team van het seizoen

Verdediger Dominique Janssen heeft het geschopt tot de Champions League Squad of the Season.

Dominique Bloodworth-Janssen (30 aug 2020)
Dominique Janssen verliest Champions League-finale met team

Dominique Janssen uit Horst is er met Vfl Wolfsburg niet in geslaagd de Champions League voor vrouwen te winnen. De Duitse ploeg verloor in San Sebastian met 3-1 van Olympique Lyon.

Dominique Bloodworth voetbal_HD
Dominique Janssen met Wolfsburg naar finale Champions League

Dominique Janssen uit Horst heeft met haar club VfL Wolfsburg de finale van de Champions League voor vrouwen bereikt. De Duitse ploeg won dinsdagavond van FC Barcelona, waar Lieke Martens uit Nieuw-Bergen actief is.

Oranje Leeuwinnen-Canada 7 mrt 2020
Kwalificatie Oranjedames tegen Estland in Groningen

De Nederlandse voetbalsters spelen hun volgende EK-kwalificatiewedstrijd in eigen land op 23 oktober in Groningen tegen Estland.

Lieke Martens Barcelona april 2019
Martens en Janssen tegenstanders in halve finale CL

Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en Dominique Janssen uit Horst nemen het in de halve finale van de Champions League tegen elkaar op.

Oranjeleeuwinnen Nederland - Rusland (8 okt 2019)
Wiegman vertrekt: nieuwe bondscoach voor Oranjeleeuwinnen

Het Nederlands vrouwenelftal krijgt vanaf september 2021 een nieuwe bondscoach.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten