Overslaan en naar de inhoud gaan

Dominique Bloodworth-Janssen pakt met Arsenal Engelse titel

Geplaatst opzondag 28 april 2019 - 18:13

Dominique Bloodworth-Janssen is met Arsenal Women FC voetbalkampioen van Engeland geworden.

Het Londense team won de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion met 4-0 en is met nog één wedstrijd te spelen niet meer door Manchester City in te halen.

Laatste keer 2012
Naast verdedigster Dominique Bloodworth uit Horst stonden nog drie Oranje-speelsters in de basis bij Arsenal. Sari van Veenendaal verdedigde het doel in de wedstrijd, waarin Vivianne Miedema en Daniëlle van de Donk scoorden. Arsenal werd in 2012 voor het laatst kampioen. Tussen 1993 en 2012 won de Londense club liefst veertien keer de landstitel. Arsenal was deze competitie ongenaakbaar en won 17 van de 19 wedstrijden. Miedema nam 21 van de 70 goals van Arsenal voor haar rekening.

Bloodworth, Van Veenendaal, Miedema en Van de Donk zijn de eerste Nederlandse voetbalsters, die in de Engelse competitie de landstitel winnen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen