Dominique Bloodworth voetbal (16 okt 2019)

Bloodworth al zeventien duels op rij ongeslagen

Voetbalinternational Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst is aan een imposante serie bezig.

Dominique Bloodworth
Bloodworth met Oranje Leeuwinnen laat langs Slovenië

De Oranje Leeuwinnen hebben de uitwedstrijd in Slovenië met moeite gewonnen: 2-4.

Dominique Bloodworth
Team van Bloodworth productief in Champions League

VfL Wolfsburg, het team van OranjeLeeuwin Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst, heeft op eigen veld in de zestiende finale van de Champions League met 5-0 gewonnen van KFF Mitrovica uit Kosovo.

Lynn Wilms
Lynn Wilms opnieuw in selectie Oranje Leeuwinnen

Lynn Wilms uit Tegelen maakt opnieuw deel uit van de selectie van de Oranje Leeuwinnen, die begin oktober de kwalificatie voor het EK van 2021 in Engeland vervolgen.

Bloodworth trefzeker bij zevenklapper Oranjeleeuwinnen

De Oranjeleeuwinnen hebben hun eerste wedstrijd na de verloren WK-finale vlekkeloos weten te winnen. In Tallinn werd met duidelijke cijfers gewonnen van Estland: 0-7.

Oranjevrouwen sluiten jaar af in Eindhoven en Arnhem

Lieke Martens en Dominique Bloodworth-Janssen spelen hun laatste duels van 2019 in de stadions van PSV en Vitesse.

Rapport: Dikke voldoende voor Bloodworth, zesje voor Martens

Een week nadat de Oranjeleeuwinnen op het WK in Frankrijk de zilveren plak hebben gepakt, is het eindrapport opgemaakt. Dominique Bloodworth-Janssen scoorde een ruime voldoende. Lieke Martens wist net een zesje te behalen.

Oranjeleeuwinnen klimmen naar derde plek op wereldranglijst

Dankzij de zilveren plak die de Oranje voetbalsters in Frankrijk hebben gepakt, maken ze een sprong op de wereldranglijst van FIFA.

Bijna 5,5 miljoen kijkers zien Oranjeleeuwinnen verliezen

Bijna 5,5 miljoen kijkers zagen zondagavond hoe de Oranjeleeuwinnen de WK-finale van de voetbalsters van Amerika hebben verloren.

Bondscoach Wiegman kan bouwen op stevig fundament

De Nederlandse voetbalsters, met Lieke Martens (Nieuw-Bergen) en Dominique Bloodworth-Janssen (Horst aan de Maas) in de gelederen, hebben op het WK aangetoond dat het gewonnen EK in eigen land geen 'toevalstreffer' was.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app