Volgen Rámon Verkoeijen en collega Domien Verschuuren op?

Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn 3FM-collega Mark van der Molen zijn kanshebbers om de ochtendshow van Domien Verschuuren over te nemen.

Frank van der Lende tv-presentator op Pinkpop

Niet Giel Beelen, maar Frank van der Lende zal dit jaar vanaf Pinkpop de tv-uitzendingen presenteren.

Rámon Verkoeijen 'ruziet' op social media met 3FM-collega

Rámon Verkoeijen uit Venray heeft het zondagavond op Twitter met 3FM-collega Domien Verschuuren aan de stok gehad.

Lot verrast Domien in Glazen Huis met cadeautje

Het duurde even, maar Lot - de ster van Serious Request vorig jaar - heeft donderdagochtend een bezoek gebracht aan Domien in het Glazen Huis.

Lot wenst Domien alvast veel succes in het Glazen Huis

Ze was de ster van de laatste editie van Serious Request. Maar de karavaan trekt verder en dus wenst Lot (6) haar vriendje Domien Verschuuren alvast succes voor de actie van dit jaar.

Verjaardagscadeau van Domien voor jarige Lot

Als je zes jaar wordt mag een verjaardagscadeau van je allerbeste vriendje natuurlijk niet ontbreken.

Video: Lot nodigt Domien uit voor kinderfeestje

Het bezoek van Domien Verschuuren aan zijn vriendinnetje Lot was niet voor niks. De 3FM-dj werd door het meisje uit Landgraaf namelijk uitgenodigd voor haar kinderfeestje.

Vrolijk weerzien van Lot en Domien

Het was een hartelijk en vrolijk weerzien, zondag in Landgraaf. Glazen Huis-dj Domien Verschuuren en zijn grootste kleine fan Lot.

Domien stuurde Lot nog bedankberichtje op tweede kerstdag

Lot en Domien. Het was het gouden duo van Serious Request 2015, maar ook na afloop van het evenement denkt Domien nog wel eens aan zijn 5-jarige vriendinnetje uit Landgraaf.

Domien Verschuuren tijdens Serious Request 2015 in Heerlen
Domien Verschuuren: 'De kritiek maakte het best taai'

Zijn verblijf in het Glazen Huis viel 3FM-dj Domien Verschuuren zwaarder dan vorig jaar, mede door de kritiek van luisteraars.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten